Swing Club- tai Swinger-säännöt

tiistai, 12 toukokuu2020

Viimeinen luku parienvaihdosta blogissamme. Vaihto Club on huomaamaton luonteeltaan ja velvollisuus (mitä tapahtuu poppari klubi, pysyy poppari klubi) ja vallitseva ennen kaikkea toisten kunnioittaminen, hyväksyminen välitöntä hylkäämistä ja, tietysti hygienia.

Swinger-klubissa kenenkään ei vaadita seksiään kenenkään kanssa, jos toinen kahdesta ei halua sitä. Itse asiassa ketään ei ole pakko seksiä kumppaninvaihtokerhoissa. Voit mennä klubille (vaikka se ei lopulta olekaan tavanomaista) nauttia drinkin, keskustella muiden parien kanssa ja kuvitella mahdollisuutta, että jotakin muuta tapahtuu, aina avointa, aina olemassa olevaa ja aina jännittävää. Swinger-klubeilla on itse asiassa yleensä alue, joka on yleensä vaalein ja alue, joka sijaitsee lähinnä klubin sisäänkäyntiä, jota käytetään tähän tarkoitukseen. Tällä alueella, jolla valaistus on taipumus olla voimakkaampaa ja läheisyyttä siis vähemmän, parit omistautuvat etsimään ja antamaan tarkkailuaan, tarkkailuaan ja havaitsemistaan. Tämä on swinger-klubin alue, jolla parien välinen ensimmäinen yhteys muodostetaan. Se on alue, jolla, jos tähdetasapaino ja affiniteetit saavutetaan, voit päättää mennä hieman pidemmälle. Kuinka paljon kauempana? Kumpikin pari asettaa vapaasti tämän etenemisen rajan kohti swinger-universumin kokemusta.

Puhuttaessa vaihtokerhoista ja niistä hallituista säännöistä, jotka kirjallisesti tai ei säätele, ihmiset yleensä unohtavat yhden, joka on aina pidettävä mielessä: parinkerho on paikka, jossa parit kokoontuvat. He vaihtavat raajojaan keskenään, eivät parien hajoamispaikkaan. Vakaiden avioliittojen ja parien on pysyttävä turvallisina vaihtokerhojen rajoissa. Tämän saavuttamiseksi on noudatettava periaatetta: älä tunkeudu pariskunnille varattuihin tunnealueisiin. Loppujen lopuksi päämäärä on seksi ja sen nauttiminen, siitä ei tule kenenkään emotionaalinen tuki tai sen tuntemisen löytäminen kenessäkään. Parinvaihtofilosofian puolustajat puolustavat lisäksi kumppanivaihtokerhojen olemassaoloa ihanteellisena paikana elämiskokemuksille, jotka avoimuuden ja keskinäisen luottamuksen perusteella vahvistavat ja vahvistavat pari.

Turvallinen seksi on toinen niistä säännöistä, jotka on noudatettava kyllä tai kyllä, kumppanivaihtokerhoissa . Tämän turvallisuuden takaamiseksi seksisuhteiden ylläpitämisessä swingerkerhoissa on välttämätöntä täyttää kaksi tilannetta. Ensimmäinen on raittius. Et voi mennä swingerkerhoon humalassa eikä huumeissa. Toinen on kondomin välttämätön ja välttämätön käyttö. Nöyrä, mutta varma kaikenlaisten sukupuolitautien leviämisen estämisessä, kondomi on paras ystävä niille, jotka tulevat elämään erilaista ja erityistä kokemusta vaihtokerhoon.

Parit vaihtavat klubeja

Ja toistaiseksi pariskunnanvaihtoa käsittelevä artikkelisarja. Olemme olleet lyhyitä, halusimme vain antaa perusteet. Paras tapa tutustua aiheeseen perusteellisesti on käydä klubeilla ja kokeilla. Tätä varten suosittelemme lisää klubeja.

Hideaway Swinger -kerho

Nauttiaksesi tästä swinger-klubista sinun on mentävä Tarragonan maakuntaan Costa Dauradan sydämeen. Tässä paikassa voit mennä yksin tai mukana, he eivät aseta esteitä tässä suhteessa. Se on erittäin viihtyisä paikka, melko lämmin ilmapiiri ei tarkoita, että se palaa. Siinä on kaikkea tyypillistä liberaaleille klubeille, rentoutumisalueita, baari tavata muita pariskuntia, sohvia ja intiimimpiä alueita. Täällä on tärkeää, että parinvaihto vuorottelee kohtaamispaikoilla, ja tämä sijainti Barcelonan läheisyyden vuoksi on ihanteellinen, koska voit myös mennä hotellille ja nauttia seksistä ja rannasta samaan aikaan. Voit pitää sitä viikonloppumatkona tai mennä vain Barcelonasta, kuten näet.

Kerho 6 ja 9

Club 6 & 9 sijaitsee Santsin kaupunginosassa, aivan naapuruston historiallisimmalla alueella, Alcolea-kadulla. Se on disko, jossa voit mennä kumppanisi kanssa ja tavata muita paria, joilla on sama maku. Voit aloittaa yön juomalla heidän baarissaan ja kiertää ilmapiiriä, tapaat muita ihmisiä heti, koska täällä ihmiset ovat hyvin avoimia. Torstaisin heillä on tapahtuma nimeltä "Trios sin Barreras", joka alkaa kello 17.00, kenties liian aikaisin osallistumaan. Mutta löydät muun muassa Gang Bang -tapahtumia, Fruit Party, 80-luvun diskoa. He ovat erittäin aktiivisia ja järjestävät aina juhlia, tietysti myös valkoisia juhlia . Se riippuu aina vuodenajasta, esimerkiksi voimme löytää joulujuhlia, karnevaalia, uudenvuodenaattota ja kaikkea mitä kaupungissa tapahtuu.

Uhomo Barcelona Swinger Club

Löydämme Uhomo Barcelona Swinger -klubin samalta alueelta kuin edellinen, Sants Monjuic, mutta tässä tapauksessa Poble Secin naapurustossa Paral·lel: n vieressä. Ihanteellinen paikka seurustella muiden parien kanssa, jotka etsivät kokouspaikkaa, joka on täynnä tyylikkyyttä, ja kosmopoliittisella kadulla Parallel-linjan kanssa, joka takaa paljon yksityisyyttä. Teemayöt, viileä ilmapiiri, cocktail-alue, tanssilattia ja loistava ilmapiiri, joka takaa, että yö päättyy trioon, duplexiin tai orgiaan. Seksi on taattu.

Orgioita Barcelonassa

Ja täällä olemme tulleet vaihtokerhojen kanssa. Jos tyttösi ei lakkaa itsensä toisen vittuilemista, kun hän näkee vitun toista, hän kaipaa sitä. Sitten voit etsiä jonkun toisen menemään tai palkkaamaan ylellisen huoran vaihtokerhoihin Barcelonassa . Ja muista, että sinulla on aina mahdollisuus mennä yksin, mutta se on epätodennäköisimmin juhlimasi juhlia, ellei sinulla ole suurta jäsentä ... Silloin sinun ei tarvitse mitään saattajaa mennäksesi.